Informatiebijeenkomst jeugd : donderdag 14 september

ingevoerd op 03-09-2017

Hallo Ouders van jeugdleden Croonenburg!

Net als ieder jaar, wordt er ook dit jaar weer een INFORMATIE-AVOND voor de jeugd georganiseerd om jullie weer te informeren over het komende seizoen.

Deze avond is gepland op DONDERDAG 14 SEPTEMBER van 19.45 tot ca. 21.30 uur in Sporthal de Bloemen.
Onder genot van een consumptie wordt de volgende agenda behandeld:

19.45 uur: Introductie door jeugdcommissie
20.30 uur: Behandeling van vragen
20.45 uur: Samenkomst ouders van competitie-spelende leden (per team) voor evt. nadere kennismaking en het maken van afspraken voor komend seizoen m.b.t. coaching, fluiten en rijden.

De wedstrijdschema’s voor de 1e helft van het seizoen zijn inmiddels bekend; deze zijn te vinden via de link op de pagina van de Croonenburg site bij de team-indeling. Via de knop ’Programma exporteren kun je de data evt. overnemen in de agenda van je mobiele telefoon.

Een andere optie is om de ”Volleybal.nl - Mijn Competitie” app op je mobiele telefoon te zetten. Via deze app kun je de vereniging en team selecteren zodat je ook hier het programma makkelijk kunt raadplegen en zelfs, indien nodig, het digitale wedstrijd formulier opstarten.

Naast deze algemene informatie-avond willen we ouders die A/B of C - jeugdwedstrijden fluiten of dit willen gaan doen, ook graag uitnodigen voor de SPELREGEL-AVOND op WOENSDAG 20 SEPTEMBER van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur in Sporthal de Bloemen. 

Deze avond heeft als doel om ouders die A/B of C jeugd-wedstrijden fluiten of dit willen gaan doen - nader te informeren over de spelregels en andere taken van een scheidsrechter.

Hiermee hopen we dat de ouders die al fluiten dit met nog meer zelfvertrouwen kunnen voortzetten.
Maar ook dat we ouders die nog niet fluiten, maar dit wel zouden willen doen, over de streep te trekken om zich ook aan te melden om te gaan fluiten voor het team van hun kind.

Aanmelding voor deze spelregelavond is zeer gewenst en kan door een mail te sturen naar de jeugdcommissie.

We zien jullie aanmelding graag tegemoet!

Informatie avond jeugd 2017 Informatie avond jeugd 2017