20e keer funvolley en smashbal-clinic bij Croonenburg in herfstvakantie: woensdag 25 oktober

ingevoerd op 21-10-2017

20e keer funvolley en smashbal bij Croonenburg in herfstvakantie

 

Op woensdag 25 oktober verzorgt volleybal vereniging Croonenburg een Funvolleybalclinic voor de jeugd van 2,5 -6 jaar en een Smashbalclinic voor de kinderen van 7 tot 12 jaar. Croonenburg doet dit elke schoolvakantie. Het is voor de 20e keer dat de enthousiaste jeugdcommissie zo`n clinic organiseert voor de jeugd van Castricum, deze editie in nauwe samenwerking met sportservice Kennemerland. De deelname is gratis. Inschrijven kan via deze link naar de Sportservice site (klik hier) (https://jouw.teamsportservice.nl/kennemerland/evenementen/kinderen/herfstvakantieactiviteiten-24-10-2017/)

Funvolleybal en beweegdiploma

Goed leren bewegen is heel belangrijk én ontzettend leuk! Daarom biedt Croonenburg voor deze leeftijdsgroep speciale beweeglessen aan waarmee de kinderen het nijntje Beweegdiploma kunnen behalen. Onder de noemer Funvolley leren de kinderen op een toegankelijke en speelse manier alle basisbeginselen van bewegen. Het plezier in bewegen staat voorop! De beweeglessen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.

In de herfstvakantie organiseert Croonenburg i.s.m. Sport Service Kennemerland een clinic Funvolley. Tijdens deze clinic maken de kinderen kennis met deze speelse manier van bewegen en worden de ouders geïnformeerd over het nijntje Beweegprogramma.  

De Funvolleyclinic is op woensdag 25 oktober van 10.00 tot 11.00 in Sporthal De Bloemen. Na afloop kunnen  belangstellende ouders extra uitleg krijgen over het nijntje beweegprogramma! Trainer Peter Liefting staat hun graag te woord.

Smashbal

Het logische vervolg op Funvolley is Smashbal. De deelnemers aan de Smashbalclinic leren meteen de bal hard te smashen. Jongens maar ook meisjes vinden dat toch het meest spectaculaire ding van het volleybal. De clinic spelt daar op in. Daarnaast wordt er veel bewogen en plezier gemaakt.

De Smashbalclinic is eveneens op woensdag 25 oktober maar dan van 10.00-12.00 uur. Je doet dan 1 uur mee aan de Smashbalclinic en het andere uur aan de sportinstuif van sportservice Kennemerland. Na afloop kunnen ouders en deelnemers meer uitleg krijgen over volleybal bij Croonenburg. Trainer Rein Luijckx staat ook hun graag te woord.

De sporthal De Bloemen zorgt voor een glaasje limonade voor alle deelnemers.

Clinic 2017-10-25 Clinic 2017-10-25