Croonenburg start smashbalclinics op basisscholen

ingevoerd op 26-11-2017

Afgelopen donderdag hebben de leerlingen van basisschool de Sokkewei kennisgemaakt met volleybal. Volleybalvereniging Croonenburg stelt zich ten doel meer bekendheid te krijgen bij de basisscholen in Castricum. Croonenburg verzorgt clinics in de zaal tot de voorjaarsvakantie. 

 

De Sokkewei mocht aftrappen.

Alle leerlingen vanaf groep 3 hebben met veel plezier een clinic gekregen onder leiding van Rein Luijckx, Hans Luijendijk en Eva Langeveld. “Het enthousiasme spatte er van af”, aldus Hans, trainer en tevens vader van leerling Evelien. Het viel Hans op dat de leerlingen enorm veel bewogen:  “ Door het ingewikkelde volleybalspel wat aan te passen wordt het juist voor basisscholkinderen enorm dynamisch en pakken ze de basistechnieken snel op.”  Dat is ook het credo van trainer Rein Luijckx: niet te veel praten juist door veel te doen leer je volleyballen. De oefeningen nodigen als het ware uit om de juiste techniek toe te passen.

Afgelopen week was de beurt aan de Sokkewei, 7 december is de Cuneraschool aan de beurt. Mocht uw school belangstelling hebben voor een spectaculaire smashbalclinic, mail dan : voorzitter@croonenburg.nl.

Smashball-clinic-Sokkewei-20171123-01 Smashball-clinic-Sokkewei-20171123-01
Smashball-clinic-Sokkewei-20171123-02 Smashball-clinic-Sokkewei-20171123-02