KAMPIOEN! Combinatieteam Jonas Croonenburg kampioen in promotieklasse A

ingevoerd op 06-04-2018

De samenwerking van de verenigingen Croonenburg en Jonas hebben gezorgd voor een mooi resultaat: Het combi-herenteam heeft het kampioenschap veroverd in de Promotieklasse A. 

De mannen wisten de 2 setpunten die nog nodig waren veilig te stellen in de uitwedstrijd bij DINTO.  Ondanks dat de wedstrijd met een nipte nederlaag werd verloren (3-2), kon het combi-team het kampioenschap vieren.

 

Hieronder het artikel van Judith Blanshaar:

De vol­ley­bal­lers van Jo­nas/Croo­nen­burg zijn woens­dag­avond kam­pi­oen ge­wor­den van de pro­mo­tie­klas­se A (re­gio west). Het com­bi­na­tie­team speel­de uit te­gen Din­to in War­men­hui­zen en had aan 2 wed­strijd­pun­ten ge­noeg. Din­to won met 3-2, maar de ti­tel was bin­nen.

Door de komst van trai­ner Dan­ny van den Ou­te­naar en er­va­ren oud-ere­di­vi­sie­spe­lers als Frank van den Ou­te­naar en Kees Spil kreeg Jo­nas dit sei­zoen zo’n kwa­li­teits­in­jec­tie, dat de ti­tel een reëel doel was.

In De Door­braak in War­men­hui­zen speel­de Jo­nas/Croo­nen­burg in de eer­ste twee sets uit­ste­kend. Er werd goed ge­ser­veerd en aan het net was het team niet te stop­pen. Din­to kreeg ver­de­di­gend har­de bal­len om zijn oren en ook de blok­ke­ring van Jo­nas was moei­lijk te om­zei­len.

De sets voor het kam­pi­oen­schap gin­gen met 16-25 en 12-25 naar de man­nen uit Be­ver­wijk. Er kon een feest­je ge­vierd wor­den, want het har­de wer­ken van dit sei­zoen werd be­kroond met de ti­tel. He­laas kon­den de man­nen zich­zelf niet meer con­cen­tre­ren en ga­ven ze Din­to de kans om in hun spel te ko­men. Er wer­den per­soon­lij­ke fou­ten ge­maakt en Din­to maak­te de stand in sets ge­lijk: 25-19 en 25-16. In de be­slis­sen­de vijf­de was Jo­nas/Croo­nen­burg de be­te­re ploeg, maar Din­to kon goed mee­ko­men en wist de vijf­de set te pak­ken met 15-12

2018 Crojo heren 1 2018 Crojo heren 1