Croonenburg pakt mastersbokaal

Net als binnen de atletiek spreekt men bij de volleybal niet meer over veteranen maar over “masters”. Om die reden is er in Castricum en omstreken een competitie voor de masters in volleybal. Ieder team met spelers boven de 35 kan daar aan meedoen.
De tweede editie van de mastersbokaal is een spannende strijd geworden tussen 2 teams van volleybalvereniging Croonenburg. Het oudste team van Croonenburg (gemiddelde leeftijd 55 plus) speelde het spelletje geslepen maar legde het uit eindelijk af tegen het fysieke geweld van de jonge masters. Met name Barry Metselaar was erg op dreef: “In de reguliere NEVOBO competitie kom je geregeld jonge teams tegen. Nu speelden we tegen leeftijdsgenoten, die we vaak al jaren kennen. Het is spannende competitie en ik ben erg blij dat we de eerste prijs van dit seizoen hebben binnen gesleept.” Op de derde plek eindigde verdienstelijk VV Montessori.
De masterscompetitie heeft een mooie toekomst. Steeds meer oud volleyballers pakken de draad weer op en gaan een lekker potje volleyballen.