Nationale Open Jeugd Kampioenschappen

Op de site van de NEVOBO vind je het programma van de open club kampioenschappen (NOJK). Deze link (http://www.volleybal.nl/volleybal/kids-en-jeugd/jeugdkampioenschappen/nojk) geeft toegang tot de wedstrijdprogramma`s.
Croonenburg doet dit jaar met 4 teams mee aan nationale open club kampioenschappen jeugdvolleybal. De voorbereidingen zijn in volle gang. Elk team traint op de zondag 2 uur achter elkaar, 5 tot 6 weken lang om zo goed mogelijk voor de dag te komen op de NOJK. De verwachtingen zijn hooggespannen. Het meisjes A team heeft een zo mogelijk nog betere samenstelling dan het team dat vorig jaar 5e is geworden bij de gesloten clubkampioenschappen. Het team bestaat uit meiden die bovenaan in de 1e klasse meedraaien en versterkt met een drietalmeiden die in de derde divisie ballen!
Het jongens A team vorig jaar 3e bij de gesloten clubkampioenschappen zal spelverdeler Tim Schoon missen maar zijn positie wordt op voortreffelijke wijze ingevuld door Bas Oudejans, die nu al regelmatig puntjes meepakt bij heren 1. Een aantal spelers zijn al vaste waarde in ons eerste heren team.
Meisjes C heeft een team dat bovenaan is geëindigd in de B junioren hoofdklasse en wordt aangevuld met talentvolle meiden uit C1. Het is nog moeilijk in te schatten waar hun mogelijkheden liggen. Maar kwaliteit hebben ze zeker.
De jongens C is een onervaren ploeg. Zij zullen dit toernooi vooral gebruiken om ervaring op te doen.