Maatschappelijke stage bij volleybalvereniging Croonenburg

ingevoerd op 23-12-2012

Alle scholieren in het voortgezet onderwijs moeten verplicht minimaal 30 uur maatschappelijke stage lopen. Tijdens deze stage doen zij vrijwilligerswerk. Ze helpen bijvoorbeeld in een buurthuis, organiseren sportactiviteiten of werken op een zorgboerderij. Zo kunnen jongeren tijdens hun schooltijd een bijdrage leveren aan de samenleving.

Jeugdleden maar ook niet jeugdleden
Ook bij onze volleybal vereniging Croonenburg kan je een maatschappelijke stage lopen. Je doet wat voor je club en je loopt je maatschappelijke stage. Overigens als je geen lid bent van de club maar je wilt wel graag stage bij ons lopen kan dat natuurlijk ook. Op dit moment zoeken wij scholieren die:
- Mee willen werken aan het organiseren van activiteiten voor de CMV jeugd: assisteren bij trainingen, helpen bij toernooien, vaardigheidsproeven e.d.
- Mee willen werken aan het maken van een filmpjes over en voor van de club: filmpjes van een training, van een wedstrijd of andere activiteiten binnen de club.
- Mee willen werken aan het opzetten van een jeugdraad. Deze raad is er nog niet maar het bestuur wil graag meer invloed van de jeugdleden binnen de club.
- Mee willen werken aan het verder ontwikkelen van onze beachvelden op de zeeweg: aanleg van een terras en onderhoud bij de beachvelden. (in voorjaar 2013)

Heb je belangstelling of heb je zelf leuke ideeën voor de invulling van je maatschappelijke stage: neem contact met Rein Luijckx. Klik hier (mailto:voorzitterjeugdcommissie@croonenburg.nl) om te mailen.