Wedstrijdverslag Croonenburg H1 – Simokos H1

4-0 Winst voor onze heren houdt ze in de top 3

Zaterdag 26 januari moesten de mannen van Croonenburg 2 uur later dan normaal het veld betreden. Simokos was de tegenstander.

De wedstrijd startte en Croonenburg begon goed, ze maakte het Simokos erg moeilijk. De coach van Simokos probeerde nog wat met een time-out en een wissel, maar dat had geen impact op het spel van Croonenburg.
De libero Joris Burger had een aantal mooie passes en zo kon het hele team lekker in zijn spel komen. De 1e set werd dan ook gewonnen met 25-15.

De 2e set ging het redelijk gelijk op beide teams hadden mooie punten. Auke Pauzenga had een touché bal gehaald en werd daarna mooi afgemaakt door Croonenburg. Na 14-12 liep Croonenburg met een goede service serie op grote voorsprong. Croonenburg stoomde door naar de 25-18

De 3e set ging het met Simokos wat beter, ze konden weer goed meekomen en dat was lastig voor Croonenburg. Simokos had een goed blok en de aanvallers van Croonenburg hadden moeite met scoren. Tegen het einde van de set maakte Croonenburg paar onnodige fouten zoals een service fout en er werden paar ballen uitgeslagen, maar bij een stand van 23-24 herpakte de mannen uit Castricum zich en sleepte uiteindelijk de set nog binnen met 27-25.

De 4e set Croonenburg stond weer scherp te volleyballen. Met een paar goede kill-blocks van Bas Beentjes en Jannes van der Ham en goede set ups van Raymond Wentink, kon ook deze laatste set binnen worden gehaald met 25-16.

4-0 Overwinning konden de mannen goed gebruiken om boven in de top 3 te blijven. Dit kwam zeker goed uit nadat VIP (nummer 2) punten heeft laten liggen tegen de nummer 6.
Aanstaande zaterdag, 2 februari, is de regio derby tussen Croonenburg H1 en Jonas H1.
Bas Beentjes met Robin Molenaars en Jannes van der Ham in het NHD Bas Beentjes met Robin Molenaars en Jannes van der Ham in het NHD