Clinic/topvolleybalshow van landskampioen Landstede op slotdag Uvolleybal 2013

ingevoerd op 12-5-2013

Op 25 mei komt Landstede naar Utrecht om een niet eerder vertoonde volleybalshow te geven. Coach Redbad Strikwerda loopt met zijn mannen door het verleden, heden en de toekomst van het topvolleybal. Zijn team showt nieuwe trainingsvormen met elementen uit andere sporten en relativeringen die soms doen denken aan de Harlem Globetrotters. Wat wordt de trend in het nieuwe aanvallen? Wat moet een volleyballer met judo en turnen? En eh... curling? Moet niet gekker worden. Regels veranderen: zou een team uit de jaren vijftig winnen van een team van nu? Welke combinaties kunnen 3-4-5 aanvallers belopen? Als je van volleybal houdt kom je op 25 mei om 17:30 uur naar de Galgenwaard! (Wil je per se die finale van de Champions League niet missen? Geen nood: we zorgen dat er na de clinic een scherm is waarop Duitsland 1 en 2 te zien is. Mit Bier und Bratwurst dabei!)

De entree voor volwassenen is € 5,- en voor jeugd € 3,-
De toegang is GRATIS voor alle DEELNEMERS aan het ABC-toernooi ervoor of het Blacklighttoernooi erna. Sterker nog: zij kunnen de landskampioen uitdagen - en misschien nog winnen ook!

12-18 uur: het laatste ABC indoor toernooi (http://www.uvolleybal.nl/abc-jeugd)
Onder de naam LSD! (LaatsteSmashDag) biedt Uvolleybal voor alle ABC-jeugdteams de kans om nog één keer met hun indoor teamgenoten te vlammen tegen de teams uit de competitie voordat ze uitwaaieren naar beach of naar een luie vakantie zonder volleybal. Ook uw jeugdteams kunnen nog inschrijven (http://www.uvolleybal.nl/abc-jeugd/inschrijven). Na het toernooi kunnen ze GRATIS de volleybalshow van Landstede bijwonen.

21-01 uur: blacklighttoernooi (http://www.uvolleybal.nl/blacklight)
Het blacklighttoernooi is een opkomend fenomeen en een absolute YOLO-gebeurtenis. Het licht gaat uit en de blacklightspots aan. Veld, net en bal worden voor de gelegenheid aangepast en als jij er passende kleding bij verzint wordt het sowieso een feest. We spelen tot na middernacht en daarna sluiten we de Uvolleybalweek luidruchtig af in de Heksenketel. Inschrijven kan hier (http://www.uvolleybal.nl/blacklight/inschrijven).