Krovo Buitenvolleybal Toernooi

De 19e editie zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus

Het Krovo Buitenvolleybaltoernooi wordt dit jaar gehouden op
zaterdag 31 augustus 2013.
Anders dan u van ons gewend bent wordt het toernooi later in het jaar gepland in verband met de nieuwbouw, verhuizingen en overige werkzaamheden op het terrein van voetbalvereniging Sporting Krommenie.

Het toernooi wordt jaarlijks bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers (gem. 55 teams). Hoofdsponsor dit jaar is Bouwbedrijf van der Gragt uit Assendelft.

Locatie:
Aangezien de werkzaamheden van Sporting tot in september duren hebben we ervoor gekozen om dit jaar het toernooi te houden op een andere locatie. Het 19e Krovo Buitenvolleybal toernooi wordt gehouden op het terrein van Atletiekvereniging Lycurgus te Krommenie (naast Sporting Krommenie).

Wie doen er mee?
Het toernooi biedt plaats aan geoefende en recreatieve spelers die strijden in poules 6 tegen 6, diverse heren en dames klassen die 3 tegen 3 spelen, alsmede diverse jeugdcategorieën voor verschillende leeftijden.

Promotie:
Wij hopen dat u als ontvanger van deze email de moeite wilt nemen om (behalve zelf te komen spelen uiteraard) ons toernooi te promoten binnen uw organisatie. Indien u hiervoor promotiemateriaal aangeleverd wilt krijgen dan horen wij dit graag.

Volg deze link (http://www.mijnalbum.nl/Album=IFIVGDLO) voor foto’s van het toernooi van vorig jaar om alvast in de stemming te komen!!

Aanvullende informatie:
Meer informatie over ons toernooi vindt u op onze internet site: http://www.krovo.tk/ (http://www.krovo.tk/), voor vragen kunt u een email sturen naar krovobuitenvolleybaltoernooi@gmail.com (mailto:krovobuitenvolleybaltoernooi@gmail.com).