Belactie Vriendenloterij

ingevoerd op 6-10-2013

Volleybalvereniging Croonenburg steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk!
50% Van je inleg gaat direct naar de clubkas van Croonenburg en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

Op 5 november organiseren wij van Croonenburg een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor een nieuwe veldindeling in de sporthal De Bloemen, zodat deze conform Nevobo richtlijnen zijn.

Verder wil Croonenburg het geld inzamelen om de trainersopleiding VT2 te kunnen bekostigen voor de mensen die trainer willen worden. Ook zou Croonenburg graag schermen in de kantine willen plaatsen met informatie over de competitie van de teams van Croonenburg.

Een ander doel waar het geld voor zal worden gebruikt is om het volleybalniveau te verhogen naar de eerste divisie. Daar zijn goede spullen voor nodig.

Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken!

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden en voor Croonenburg!

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, stuur dan even een mailtje naar Edwin Gerritsen (mailto:edwin.gerritsen@forbo.com). Hij kan u verder helpen.