IEDEREEN: NEVOBO ACCOUNT AANMAKEN

Om Digitaal Wedstrijd Formulier te gaan gebruiken

Beste aanvoerders,

Vrijdag 14-3 moeten alle wedstrijden digitaal geregistreerd worden.
Daarvoor is het nodig dat alle spelers met rugnummer in het DWF staan.
Inmiddels staan een aantal teams (D2, D4, D5, H3) in het DWF.
Ik verzoek de andere teams ook de rugnummers op toe te sturen. (Anders moet je het zelf invoeren!)

Verder... om de registratie in het DWF te doen is een Nevobo account noodzakelijk. Dit is aan te maken op www.volleybal.nl. (in de bijlage nogmaals de werkwijze, of zie uitleg hieronder.)
Ik raad iedereen aan dit vooraf thuis te doen.

Om gebruik te maken van het DWF (http://dwf.volleybal.nl) moet je in het bezit zijn van een Nevobo-account. Dit account is snel, eenvoudig en uiteraard gratis aan te maken opwww.volleybal.nl. Klik vervolgens rechtsboven in het scherm op “Login”, waarna je in het pop-up scherm kiest voor “aanmelden”. Na registratie van je account en het invullen van je Nevobo-relatiecode (belangrijk!!! staat op je spelerskaart en is op te vragen bij de ledenadministratie) ben je klaar en kun je aan de slag.
Ingelogd op www.volleybal.nl kun je diverse leuke zaken bijhouden, zoals je favoriete teams, poules, verenigingen of speelhallen.
Met hetzelfde account log je in op http://dwf.volleybal.nl om het DWF te gebruiken. Eenmaal ingelogd heb je als verenigingslid alle wedstrijden van jouw vereniging en/of team hier in staan. Ieder verenigingslid kan dus met zijn/haar account alle wedstrijden van jouw vereniging tellen.

Veel succes, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag!

Groeten Renate
Verleden tijd? Verleden tijd?