Jongens A kampioen EN winnaar van de Holland Top!

Croonenburg junioren A kampioen hoofdklasse en wint Holland TOP

De jongens van volleybal vereniging Croonenburg zijn dit jaar overtuigend kampioen van de hoofdklasse geworden. Gaandeweg het seizoen ging het team steeds beter draaien. Een aantal spelers mocht daarom al meetrainen met de hoogste herenteams van Croonenburg. In de laatste wedstrijd tegen VV Irene werd met klinkende cijfers (1-3) gewonnen.

De trainers van hun team Rick Spil en Marcel Kok zijn trots op hun jongens. Marcel Kok ziet heel veel potentie in deze jonge gemotiveerde spelers. Als inval coach liet hij Koen van de Wetering al eens invallen in het hoogste herenteam van Croonenburg. Die spelen 3e divisie en Koen van de Wetering is pas 15 jaar!

Maar ook de andere jongens hebben zich goed ontwikkeld. Met veel vertrouwen zien zij hun toekomst tegemoet bij Croonenburg. Komend jaar zullen zij in deze samenstelling geen jeugd meer spelen. De meesten gaan vervroegd over naar de senioren en zij zullen dan eerste klasse gaan spelen!

Het hield niet op voor jongens A dit weekend. Maar ze wonnen terecht maar zeer verassend ook nog de HOLLAND TOP competitie!
JA kampioen hoofdklasse 2014 JA kampioen hoofdklasse 2014