Dames 1 Promoveert naar 2e Divisie

Top seizoen beloond

Afgelopen dinsdag heeft Dames 1 de 2e wedstrijd van de PD met 3-2 gewonnen en is daarmee gepromoveerd naar de 2e divisie.
Na een zeer spannende wedstrijd die in de 5e set werd gewonnen met 17-15, na met 15-14 achter gestaan te hebben, is de promotie een feit!

Een zeer goed jaar van de dames, waarin maar 1 wedstrijd werd verloren en twee keer gewonnen van de kampioen Zaanstad, is terecht beloond met de promotie naar de 2e divisie.
De meeste meiden zijn toe aan een stapje omhoog en door deze promotie blijven onze eigen talenten behouden.
Het team zal wel wat wijzigingen ondergaan en we zijn op zoek naar versterking op een paar posities, omdat we wel een blijvertje willen zijn in de 2e divisie.

De 2e PD wedstrijd tegen Compaen was zeer spannend. Na een 2-0 voorsprong in sets, werd het daarna 2-2. De 5e set moest de beslissing brengen. Beide teams hadden veel last van de enorme druk die op de wedstrijd stond. In een volle sporthal, waar de sfeer die van een top wedstrijd uitademde, was het uiteindelijk Croonenburg die aan het langste eind trok.
Halverwege stonden we nog met 8-6 achter, maar we wisten gelijk te komen, en bij 14-14, werd het 15-14 voor Compaen. Een goede aanval van Marije trok het gelijk, waarna Winnie er weer in kwam aan het net. Paul: ” Winnie, Je komt er in voor het blok” En hoe! Een prachtig Kill block op de sterkste aanvalster van Compaen, 16-15 en daarna ook nog de winnende aanval scoren, 17-15 en promotie!! De gouden wissel, maar uiteindelijk als team heel goed gepresteerd, met een trouwe schare fans die was mee gereisd naar Oostzaan.

Winnie beukt Winnie beukt
Feest Feest
Nancy nog fit genoeg voor de 2e divisie!! Nancy nog fit genoeg voor de 2e divisie!!
Winnie en Lisan. Toppers! Winnie en Lisan. Toppers!
Kom maar op! Kom maar op!
De winnende De winnende
Marije. Waardevol voor het team. Spirit en ervaring op hoog niveau Marije. Waardevol voor het team. Spirit en ervaring op hoog niveau
 Een volle reservebank. Top meiden zijn het! Een volle reservebank. Top meiden zijn het!