Het was een prachtige dag Zondag 3 juli : Croonenburg Event "De Ontmoeting"! Bij 2Beach, aan de Zeeweg in Castricum

En het zonnetje scheen flink.

Ontmoetingsdag Croonenburg levert veel nieuwe kaderleden op!

Afgelopen weekend hield volleybalvereniging Croonenburg op de 2Beachvelden aan de Zeeweg een  ontmoetingsdag. De leden konden elkaar ontmoeten en niks moet! De dag werd erg goed bezocht door ouders en leden. De dag begon al vroeg met de jongste jeugd. De funvolleyballers (3-6 jaar) kregen samen met hun ouders een Fun-class. Daarna was er het ouder kind toernooi voor de jeugd tot 12 jaar. De junioren en de senioren hielden tot slot een battle. Alle vrijwilligers werden met een lekkere fles wijn in het zonnetje gezet.

Speeddating

Wel werd aan alle aanwezigen gevraagd wat zij voor de club konden betekenen en wat de club voor hen in petto heeft. Via “speeddating” kwam het bestuur er snel achter dat er behoorlijk wat potentieel kader zit binnen de club. Als de date een match opleverde dan werd dat beklonken met een fles wijn.

Flessen wijn

Deze dag heeft Croonenburg behoorlijk wat flessen wijn gekost. Maar liefst 2 nieuwe bestuursleden en 2 nieuwe commissieleden hebben een match gevonden met het bestuur. Daarnaast hebben een groot aantal leden zich aangemeld voor een aantal projecten, waaronder de coördinatie van een jeugdkamp.

Bestuur compleet

Voorzitter Rein Luijckx toonde zich zeer verheugd met de twee nieuwe bestuursleden: “Het bestuur is nu op volle sterkte. We hebben nu weer een vertegenwoordiging van de Technische Commissie (Femke Morsch) in het bestuur en wat nieuw is we hebben een bestuurslid die de recreantenafdeling (Peter Liefting) vorm gaat geven.

Ook jeugdvoorzitter Jeroen Wester toonde zich content met twee nieuwe jeugdcommissieleden: “Er zijn 2 leden gestopt en we konden de versterking van deze 2 enthousiaste ouders (Eric Kruk, Frank Huisman) goed gebruiken.”

Recreanten bij Croonenburg.

Nieuwbakken bestuurslid Peter Liefting heeft direct de koe bij de horens gevat: er is een recreanten groep opgericht met nu al meer dan 6 deelnemers. Peter zegt: “Het moet toch mogelijk zijn om in een gemeente als Castricum 2 of meer trainingsgroepen recreatieve volleyballers te formeren. “

Belangstelling?

Mocht je belangstelling hebben (jong of oud) je bent van harte welkom om bij Croonenburg te volleyballen in de zaal of op het zand.
Voor vragen kun je terecht bij secretariaat@croonenburg.nl (mailto:secretariaat@croonenburg.nl)

We willen iedereen bedanken die er voor gezorgd heeft dat het Croonenburg Event ”De Ontmoeting” zo een groot succes heeft gemaakt!

De foto’s die gemaakt zijn op die mooie zonnige dag zijn tijdens het Ouder-kind toernooi, de Ouder-kind FUNClass, de Beach Challenge, het King of Beach toernooi , de  Battle (senioren en vrijwilligers) en de Pizza party, zijn te zien in ons fotoalbum (klik hier) (http://www.croonenburg.nl/ph-16162-3-27855/foto/de_ontmoeting_croonenburg2beachdag_03-07-2016.html).

Als jullie zelf nog foto’s hebben gemaakt: wij ontvangen ze graag!

Je kan ze sturen naar webmaster@croonenburg.nl (mailto:webmaster@croonenburg.nl) (het liefst via wetransfer.nl)

Hou dus de site in de gaten, er kunnen nog meer foto’s op komen :)

Ontmoeting 2 Ontmoeting 2
Ontmoeting 2 programma Ontmoeting 2 programma