Gratis Funvolley en multibal vrijdagochtend 2 maart in de Bloemen!

ingevoerd op 28-02-2018

Op vrijdag 2 maart verzorgt volleybal vereniging Croonenburg een funvolleybalclinic voor de jeugd van 2,5 -6 jaar en een smashbalclinic voor de kinderen van 7 tot 12 jaar. De smashbalclinic is deze keer onderdeel van multibal. Er wordt ook basketbal en handbal aangeboden. Deze editie vindt in  nauwe samenwerking met sportservice Kennemerland plaats.  De clinics worden gehouden in de sporthal de Bloemen. Deelname is gratis.

Funvolleybal en beweegprogramma

Goed leren bewegen is heel belangrijk én ontzettend leuk! Daarom biedt Croonenburg voor deze leeftijdsgroep speciale beweeglessen aan waarmee de kinderen het Nijntje Beweegdiploma kunnen behalen. Onder de noemer Funvolley leren de kinderen op een toegankelijke en speelse manier alle basisbeginselen van bewegen. Het plezier in bewegen staat voorop! De beweeglessen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.

 De funvolleyclinic is van 10.00 tot 11.00 in Sporthal De Bloemen. Na afloop kunnen  belangstellende ouders extra uitleg krijgen over het Nijntje beweegprogramma! Trainer Peter Liefting staat hun graag te woord.

Smashbal en multibal

Het logische vervolg op funvolley is smashbal. De deelnemers aan de smashbalclinic leren meteen de bal hard te smashen. Jongens maar ook meisjes vinden dat toch het meest spectaculaire ding van het volleybal. De clinic spelt daar op in. Daarnaast wordt er veel bewogen en plezier gemaakt.

De smashbalclinic is samen met handbal en basketbal eveneens op vrijdag 2 maart maar dan van 10.00-12.00 uur. Je doet dan alle drie de sporten. Na afloop kunnen ouders en deelnemers meer uitleg krijgen over volleybal bij Croonenburg. Trainer Rein Luijckx staat ook hun graag te woord.

De sporthal De Bloemen zorgt voor een glaasje limonade voor alle deelnemers.

 

 

DSC05447 DSC05447