Croonenburg start nieuwe Fitvolley

ingevoerd op 02-12-2018

Wil je fitter en sterker worden? Maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan is er goed nieuws! VV Croonenburg start namelijk met Fitvolley. Lekker bewegen in een gezellige groep en een ontspannen sfeer. Zonder de verplichting van een competitie. Bij Fitvolley ligt de nadruk op plezier hebben in bewegen.

Fitvolley bestaat uit 3 onderdelen. Het eerste half uur werken we aan een sterker lijf en hebben we aandacht voor blessurepreventie. Het 2e half uur oefenen we de verschillende onderdelen van het volleybal. En in het laatste half uur spelen we een lekker potje volleybal.

Spreekt jou dit aan, kom dan gerust op donderdagavond een keer meedoen van 19:30 tot 21:00 uur in de gymzaal van het Clusius College aan de Oranjelaan te Castricum. Alle heren en dames van 18 jaar en ouder zijn van harte welkom!

 

Croonenburg heeft ook nog diverse andere recreanten-trainingen. Ook hier staat het plezier in bewegen natuurlijk voorop, maar is het een volledige volleybaltraining. Voor de heren is er een training op de dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur in de gymzaal van het Clusius Collega aan de Oranjelaan te Castricum. Voor de dames is er op de maandagavond een training van 19:00 tot 20:30 uur in Sporthal de Bloemen in zaal 4.

 

Geïnteresseerd? Mail dan naar recreanten@croonenburg.nl

Fitvolley compositie- smaller Fitvolley compositie- smaller