Afscheid Croonenburgtrainer Oudejans

ingevoerd op 22-04-2019

Na dertien seizoenen actief te zijn geweest bij volleybalvereniging Croonenburg neemt trainer Paul Oudejans afscheid van zijn club. Zijn vrouw en al zijn kinderen hebben volleybal gespeeld bij Croonenburg en zelfs bij één van de voorlopers van Croonenburg: The Smash.

Oudejans heeft alle hoogste teams training gegeven. Het eerste herenteam is met hem tweede divisie gaan spelen. Met de dames heeft hij hetzelfde gedaan. Met de jeugd is hij vierde van Nederland geworden.
Veel speelsters en spelers kennen Oudejans als een gedreven fanatiek trainer. Elke training en elke wedstrijd vroeg hij het uiterste van zijn volleyballers en vaak met een uitstekend resultaat.
Na 13 jaar vond Oudejans het genoeg. Ooit in het begin van zijn trainersloopbaan bij Croonenburg zei hij: “Ik blijf drie jaar bij een club en dan wordt het tijd om te verkassen. “
Het zijn er 13 geworden. En misschien vindt Paul het tijd om weg te gaan, de speelsters van Croonenburg dames 1 vinden het jammer. Gelukkig heeft het bestuur van Croonenburg al een vervanger gevonden: Raoul van Eijk neemt het stokje over. Hij en zijn dames gaan komend jaar promotieklasse spelen.

Paul oudejans site Paul oudejans site