In Memoriam : Ingrid Hoberg

Ingrid Hoberg overleden.

Op 21 april, 3 dagen voor haar verjaardag, is Ingrid overleden.

Ingrid komt uit een volleybalfamilie, broer en zus hebben allebei jaren voor de club gespeeld, dochter Kiki speelt nog steeds voor de club. De vader van Ingrid is jaren penningmeester geweest van de The Smash, voorloper van Croonenburg.

Ingrid was een bevlogen lid. Zij heeft zich altijd voor de vereniging in gezet. Ze was immer bezig met opleiden en begeleiden van de jeugd. Natuurlijk ook omdat Kiki, haar dochter, ook bij ons volleybalt.
Ingrid had een sterke mening die ze ook uitsprak, maar altijd vanuit een grote betrokkenheid en gedrevenheid voor de club, eerst voor The Smash en later voor Croonenburg.

Ingrid kon ook de zaken doordrukken: Voor het bestuur een goed plan had, had Ingrid al een sponsor geregeld. Ze wilde eigenlijk ook niet besturen, maar zich wel voor de vereniging inzetten en dat deed ze.

Ingrid was bij Croonenburg niet alleen speelster, maar ook trainster, coach, jeugdcommissielid, toernooiorganisatie en kledingcommissie.
De laatste jaren was ze de enthousiaste begeleider van de jeugdbattle bij 2Beach. Ze vond het heerlijk om die jongelui lekker een paar potjes te laten spelen en om te zien hoeveel lol ze daaraan beleefden.

Ingrid zat in een van de eerste aspirantengroepen die ik training gaf. Die meiden waren 15 en ik was 18-19 jaar oud. Dat gaf nogal eens strubbelingen, zeker met Ingrid. Uiteindelijk kon Ingrid met haar grote mond naar de kleedkamer vertrekken.
Later hebben we daar nog vaak om gelachen. Ingrid was een groot liefhebber van het spelletje. Ze genoot van de gezelligheid en de sociale contacten binnen de vereniging. Ook al kon ze op den duur zelf niet meer spelen, ze kwam nog vaak kijken naar wedstrijden en was een vertrouwd gezicht onder de supporters.

Ingrid, de hele vereniging zal je missen. Bo, Kiki en familie wij wensen jullie sterkte met dit grote verlies.

Namens het bestuur,

Rein Luijckx, voorzitter van de club en je eerste trainer.

--------------------------

Namens de redactie:

Ingrid zal op de dag die haar verjaardag, 24 april, vanaf huis via de op de kaart aangegeven route richting Wijk aan Zee worden gebracht.
Die laatste reis zal om 14:00 vertrekken vanaf de van Speykkade.
Volleyballers die haar haar laatste eer zouden willen brengen kunnen -op gepaste afstand van elkaar-aansluiten bij de groep die namens Croonenburg aanwezig zal zijn op de Tromplaan, tussen de Piet Heinlaan en de Oranjelaan.

Klik hier voor de link naar de locatie (https://goo.gl/maps/fgdsPdwqENHjHkKM8), deze staat ook aangegeven op de tweede weergave.
Het zou mooi zijn als Croonenburgers het vooral door haar uitgekozen shirt zouden dragen: ons eigen clubshirt.

Rouwkaart Ingrid 1 Rouwkaart Ingrid 1
Locatie Locatie