RamMaarRaak toernooi 2023 op Vrijdag 6 januari (vanaf 18:45)

Vrijdag 6 januari 2023 is het weer zover: Croonenburg gaat smashend het nieuwe jaar in met het Ramaarraak volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door Kiki Lambrecht, Anna de Groot, Paul Giezeman en Tom Roeling. Zij doen er alles aan om van het toernooi weer een succes te maken: Zo wordt er een loterij georganiseerd met fan-tas-tische prijzen waar verschillende bedrijven uit Castricum met alle plezier aan meedoen!
Net als voorgaande jaren is er een thema. Het thema van dit jaar is: JE FAVORIETE FILM! Degenen die als beste verkleed zijn, krijgen hiervoor natuurlijk een prijs. Je kunt je aanmelden als team (minimaal 6 personen, inschrijfgeld 30 euro) of als individu (5 euro).

Je meldt je aan voor het niveau dat je momenteel speelt. Hier zal rekening mee worden gehouden bij de indeling van de teams om het zo leuk en eerlijk mogelijk te houden.

Natuurlijk mag je ook meedoen als je geen volleybal ervaring hebt.
Je kunt je aanmelden tot 23 december 2022, let wel op: VOL=VOL!
Het inschrijfformulier is toegevoegd als afbeelding en kan opgeslagen worden en geprint.
Of klik voor het Word document de hieronder bijgevoegde link.
 


Na het toernooi wordt er een feest georganiseerd met een DJ!
Het toernooi en het feest vinden plaats in sporthal De Bloemen in Castricum.
Voor meer informatie, inschrijven en vragen kan je de organisatie bereiken op: Kiki Lambrecht: 0624341295, Anna de Groot: 0637313412 of natuurlijk via de mail: rammaarraak@hotmail.com. Hopelijk zien we je ook op de 23ste!

 

 

Flyer combi Flyer combi
inschrijfformulier inschrijfformulier