De allereerste wedstrijd van het nieuwe team van Meisjes C!

En daar waren ze dan. Wat staat het ze goed die Croonenburg shirtjes! Het inlopen werd al professioneel door het eigen team opgepakt. Met het inspelen vlogen de ballen al veelbelovend door de lucht waarin ook een lichte vrolijke spanning in hing.

Dan het inslaan: Alles is wel een beetje nieuw, maar het is natuurlijk heel fijn dat je niet zelf je bal hoeft te halen en de tegenpartij die vanzelf weer naar jouw kant toe speelt. 

En het serveren? Toch weer even moeilijk in het begin, maar ... komt het door de gezonde wedstrijdspanning dat ze er nu uiteindelijk allemaal overheen lijken te gaan?

De eerste set, voor iedereen spannend natuurlijk: Voor de speelsters, maar ook voor de met een snelstoomcursus opgeleide scheidsrechtster, de hoofdcoach en de 3 assistent-coach-trainers.

Het doel? ”Meiden, de eerst set proberen we 5 punten te scoren”.

Het resultaat? BINGO! Ondanks dat het nog een beetje onwennig is in het veld, werden die 5 punten wel gehaald! 

De tweede set wordt dan de lat natuurlijk wel wat hoger gelegd... dit keer was het doel 10 punten.

En gestreden werd er! En ook niet gestopt toen het doel al bereikt was, maar gewoon 15 punten in de set gescoord!

De derde en vierde set bleven een beetje achter op het doel, maarja, wat wil je , als de uitdaging steeds iets moeilijker wordt en de tegenstander opeens hele moeilijke ballen net over het net serveert.

Na de wedstrijd bleek dat een toch wel heel erg opmerkelijke ”weet-je-wat-?-ik-rol-gewoon-nog-even-verder-over-het-net-bal” door een ouder met een prachtig gevoel voor timing precies op video was vastgelegd.

Die video toont ook de prachtige momenten die daarop volgde: gejuich, handen in de lucht en een subtiel uitbundig vreugdesprongetje.

Zo zien we jullie natuurlijk graag!

Goed gedaan meiden. Op naar de volgende wedstrijd!