De CMV wedstrijdspeeldag met verbazingwekkend talent

zaterdag 11 november was de dag van de CMV thuisspeeldag.

Zaterdag 11 november was de dag dat de CMV volleybalwedstrijddag weer in Sporthal de Bloemen in Castricum plaatsvond.
De ochtend waarbij de grote groep met kinderen tussen de 6 en 12 jaar van de verschillende volleybalverenigingen uit de buurt hun onderlinge wedstrijd spelen. 
Speciaal voor die leeftijdsgroep is de wedstrijd op een badmintonveld en met een lichtere bal dan bij de oudere verenigingsgenoten.
Voor die groep wordt het spelplezier altijd begeleid met een mascotte die vaak zo groot is dat hij amper nog de maat van de teamgenoten past.
Met veel positieve aanmoedigingen van de ouders werden de onderlinge wedstrijden in toernooivorm gespeeld.
Het team van Croonenburg had vanaf september nog geen geluk gehad met het winnen van een set, maar dat maakte de inzet er niet minder om.
Bij het doordraaien in het veld werd bij de wisselpositie elke keer een high five gegeven aan de invalcoach. 
Was het die positieve vibe? Was het die intensieve inspeelsessie voor de wedstrijden? Want in de eerste set werd er nipt met 2 punten verloren, maar in de tweede set bleek Croonenburg door de succesvolle serveerpartijen die precies in de hoeken van de velden vielen niet meer te stuiten op het moment van de zoemer stond daar zowaar 26-16 op het scorebord! De eerste set was binnen!
De tweede wedstrijd maakte de tegenstander het wat lastiger, maar dat mocht de pret niet drukken. 
Opa Fred was niet de enige die trots genoot van de uitbundige vreugde van de het Croonenburg team. Het vermoeden is dat veel familieleden het met een glimlach hebben mogen horen.

Concentratie bij de serve Concentratie bij de serve